Met de eerste lentedagen afgelopen week, voelen we ons meteen weer een stuk energieker na de bekende ‘winterdip’.  Niet iedereen heeft hier last van, maar dat zonnetje, de warmte en Vitamine D geeft ons een boost. We voelen ons vaak energiek, vrolijk en ontspannen door zonlicht. Ook SunShower speelt daar op in: ‘de kracht van zonlicht onder de douche.’

De SunShower kent twee functies:

Infraroodstraling
Naast een ontspannend gevoel verminderd infraroodstraling rug- en nekklachten, spierpijn én reumatische klachten. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding. Het zorgt voor een vermindering aan spierpijnen en gewrichtspijnen. Door de infraroodstralen in te laten werken, kan de huid zich zuiveren en worden afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd. Op deze manier verbrandt u ook calorieën en wordt de algemene fysieke conditie verbeterd.

Veilig UV-licht 
De lage, veilige dosis UV-B zorgt voor een verdubbeling van het vitamine-D niveau. Het zorgt voor meer energie, een verbeterd immuun systeem en sterke botten. Tevens wordt de huid op milde wijze gebruind, waardoor er op den duur een egale bruin teint ontstaat. UV-B produceert zonlicht wat gezonder en minder stressvol is voor de huid, dan een hoge dosering UV-licht van de zon.

De SunShower beschikt over een touch-screen functie en koelt na de sessie van 10 minuten zelf af in 4 minuten tijd. De SunShower is beschikbaar in meerdere modellen. De prijs hiervan varieert van €1.500 tot €3.000. Wilt u meer informatie over de SunShower, informeer bij een van onze adviseur en kom hem bekijken in onze showroom. Bij ons kunt u zowel de inbouw- als opbouwvariant zien.

Deel dit artikel!