Inspelen op specifieke gebruikerswensen

Welk type verwarming past bij het gezin, de woning en het gebruik? En wat zijn de wensen op het gebied van energiezuinigheid? Met een deskundig advies helpt onze adviseur de juiste keuzes te maken.

Van Heugten Installatie is BRL6000-21 gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van warmtepomp installaties.

  • Vloerverwarming, (design)radiatoren, warmteterugwinsystemen, warmtepompen en cv-ketels

  • Welke warmtepomp is de beste keus?

  • Legionellavrije warmwaterinstallatie

  • Innovatieve regeltechniek en aparte bemetering, groepen en installaties

Gespecialiseerd in verwarmingstechniek

Van Heugten Baddesign & Installatie is hét aanspreekpunt bij al uw vragen over warmtebron installaties, ook in combinatie met vloerverwarming. Maar ook als u wilt weten welke warmtepomp de beste keuze is voor een zo laag mogelijke EPC, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in de verwarmingstechniek voor uw bouwproject.

Onze gediplomeerde vakmensen hebben alles in huis op het gebied van comfortabel en energiezuinig wonen. Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige uitvoering.

Kleine, grote of complexe bouwprojecten

Zoekt u een geschikte legionellavrije warmtebron installatie? Een warmwaterinstallatie? En welke combinatie van installaties staat garant voor een zo laag mogelijke EPC? Van Heugten Baddesign & Installatie heeft jarenlange ervaring in installatietechniek voor kleine, grote of complexe bouwprojecten.

Onze gediplomeerde vakmensen weten hoe ze kunnen inspelen op specifieke gebruikerswensen. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve regeltechniek en aparte bemetering, groepen en installaties. Wij geven deskundig advies en nemen de uitvoering uit handen.