Ervaren partner voor bouwondernemers

Projectbouw vraagt om een brede blik. U houdt rekening met de wensen van de bewoners en de opdracht van de investeerder. Bovendien hebben alle partijen baat bij een vlotte planning en realisatie. In Van Heugten treft u één aanspreekpunt voor al uw vragen over sanitair, warmtebron installaties en luchtbehandeling systemen en wij staan garant voor een vakkundige uitvoering.

Uw installatie vakkundig uitgevoerd

  • Sanitair en leidingwerk

  • Warmtebron installaties

  • Ventilatiesystemen

  • Luchtbehandeling

  • Airco systemen

Planning en coördinatie

Bouwen betekent veel plannen, organiseren en coördineren. Zeker als het gaat om projectbouw waarbij een goede voorbereiding van cruciaal belang is.

Van Heugten Baddesign & Installatie werkt veel samen met projectontwikkelaars, architecten en aannemers in bouwteams. Daarbij komen onze specialistische kennis en ons vermogen om snel te schakelen goed van pas. U hebt één vast aanspreekpunt op kantoor en één vast aanspreekpunt op de bouw.

Specialistische kennis

Welke vloerafwerking is gewenst? Waar komen leidingwerk en sanitair? Hoe bereiken we nul op de meter of bijvoorbeeld een EPC van 0,4? Van Heugten Baddesign & Installatie adviseert alle betrokkenen bij de bouw op het gebied van comfortabel wonen en energiezuinige bouwtechnieken.

Wij werken met gespecialiseerde teams voor het aanleggen van leidingwerk, het afmonteren van vloeren en wanden, het installeren van energiezuinige installaties, én het aanleggen van systemen voor luchtbehandeling. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen.

Recente installaties in de projectbouw

Bouwondernemers in het hele land vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap van Van Heugten Baddesign & Installatie.