Goede service en deskundig onderhoud

Bij Van Heugten Baddesign & Installatie staat vakkundig advies en een goede service al ruim 40 jaar hoog in het vaandel. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers vinden het vanzelfsprekend om daar dagelijks mee bezig te zijn.

Keurmerken & Certificaten

Onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit wordt bevestigd door de verschillende keurmerken en certificeringen die we hebben verkregen. Deze erkenningen onderstrepen niet alleen onze inzet voor excellentie, maar verzekeren ook onze klanten van de betrouwbaarheid en integriteit van onze producten en diensten.

Bij Van Heugten Baddesign & Installatie streven we ernaar om voortdurend te voldoen aan de hoogste industriestandaarden, zodat je met het volste vertrouwen voor onze oplossingen kunt kiezen. Voor onze keurmerken en certificeringen klikt u op onderstaande button.

Servicemelding, storing of lekkage?

Onder service en onderhoud vallen alle werkzaamheden die nodig zijn om uw warmtebron en installaties goed en betrouwbaar te laten werken.

  • Voor onderhoud aan uw cv ketel of warmtepomp, vult u het meldingsformulier in. Uw bericht komt dan direct binnen op de juiste afdeling. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak te plannen.
  • Voor acute spoed zoals lekkages is ons serviceteam bereikbaar via 0492 – 365 632.
  • Voor andere storingen vult u ook het meldingsformulier in.