Toevoer van frisse lucht

De toevoer van frisse lucht is zeer belangrijk voor uw gezondheid en comfort. Ons team heeft specialistische kennis over luchtbehandeling en de knowhow voor het ventileren, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes.

  • Ventilatie op maat voor uw woning of ruimte

  • Gebalanceerde ventilatie op basis van warmteterugwinning (WTW)

  • Ventileren, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes

Gebalanceerde mechanische ventilatie

U kunt de lucht in uw woning  op verschillende manieren verversen. De werking van natuurlijke ventilatie via roosters, deuren en kantelramen is lang niet altijd voldoende of is slechts tijdelijk effectief. En dat terwijl de toevoer van verse lucht voor de gezondheid en het comfort belangrijk is.

Tegenwoordig zijn de meeste woningen zeer goed geïsoleerd. Om de ventilatie goed te balanceren bestaat er naast natuurlijke ventilatie ook mechanische installatie. De term ‘gebalanceerde ventilatie’ betekent dat er evenveel lucht wordt afgezogen en wordt ingeblazen. De meest geavanceerde vorm van is gebalanceerde ventilatie op basis van warmteterugwinning (WTW). Bij Van Heugten Baddesign & Installatie adviseren wij u over de juiste ventilatie voor uw nieuwe of bestaande woning. Ook kunt u bij ons terecht voor de juiste ventilatie voor uw badkamer of toiletruimte.