Installatie

Met 70 vakmensen staan wij voor u klaar

Naast de prachtig aangeklede showroom vindt u in Van Heugten ook een betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden. Met inmiddels 40 jaar ervaring en 70 professionals kunt u bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, airco systemen, duurzame installaties en tegelwerk.

Wij installeren uw badkamer, leggen uw tegelvloer of -wand in een ruimte naar wens en kunnen ook uw ketel vervangen en ventilatie en airco aanleggen.

Loodgieters- en tegelwerk

De montage en installatie van uw sanitaire ruimte worden met kennis van zaken uitgevoerd door onze gediplomeerde loodgieters en tegelzetters.

Warmtebron installatie

Voor al uw vragen over verwarmingstechniek bent u bij Van Heugten Installatie aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis op het gebied van comfortabel en energiezuinig wonen.

Ventilatie en luchtbehandeling

Gespecialiseerd in luchtbehandeling, ventilatie, koeling, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes. Samen met u maken we een plan dat voldoet aan alle voorschriften.

Airco systemen

Welk airco systeem is het meest geschikt? Een split-, multisplitsysteem of een VRF-installatie? Wij weten alles van het aanleggen van airco systemen en wat past bij uw woning en woonwens.