Ervaren in grootschalige bouwprojecten

Bouwprojecten in utiliteit en zorg zijn vaak complex. U speelt in op de specifieke wensen van alle gebruikers, maar u hebt ook te maken met een planning en een deadline voor oplevering. Van Heugten Baddesign & Installatie kan u adviseren over het sanitair, de beste warmtebronnen en toevoer van frisse lucht in zorgappartementen en MFA’s.

Uw installatie vakkundig uitgevoerd

  • Sanitair en leidingwerk

  • Warmtebron installaties

  • Ventilatiesystemen

  • Luchtbehandeling

  • Airco systemen

Specialistische kennis

Grootschalige bouwprojecten zijn complex, zeker in de utiliteit en zorgsector. Van Heugten Baddesign & Installatie speelt met specialistische kennis in op de wensen van de verschillende gebruikers, van de opdrachtgever én de wettelijke normen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en installatietechniek in utiliteit en zorg is hierbij een belangrijke troef.

Wij werken nauw samen met projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere betrokkenen. Van advies tot uitvoering; of het nu gaat om MFA, kantoren of bijvoorbeeld zorgappartementen.

Expert in innovatieve technieken

Hoe regelen we de koeling en verwarming van het gebouw? Welke legionellavrije (warmwater)installaties zijn geschikt? Wat zijn de beste keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van rolstoelsanitair of een barrièrevrije badkamer?

Van Heugten Beddesign & Installatie adviseert alle betrokkenen op het gebied van innovatieve technieken die het comfort en gemak van de gebruikers vergroten. Denk aan energiezuinig ventileren, het opwekken van zonne-energie en de installatie van vloerverwarming, aparte bemetering en regeltechniek. Uiteraard verzorgen wij ook de uitvoering hiervan. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen.

Recente projecten in de utiliteit en zorgsector

Wij werken nauw samen met projectontwikkelaars, architecten en aannemers voor advies en installaties in MFA’s, ziekenhuizen of zorgappartementen.