Bouw en Renovatie

Voor particulieren, bouwondernemers en ontwikkelaars

Onze werkzaamheden strekken zich uit van de particuliere markt tot en met projectbouw, utiliteit en zorg. Voor al deze opdrachtgevers bieden we een hoge kwaliteit en service op maat.

Particulier

Een renovatie of nieuwbouwwoning? De showroom van Van Heugten is toonaangevend in sanitair met meer dan honderd opstellingen en alleen maar A-merken in alle prijsklassen en stijlen. En ook voor al uw installatiewerkzaamheden bent u verzekerd van kwaliteit, service én garantie.

Projectbouw

Van Heugten werkt veel samen met projectontwikkelaars, architecten en aannemers in bouwteams. Daarbij komen onze specialistische kennis en ons vermogen om snel te schakelen goed van pas. U hebt één vast aanspreekpunt op kantoor en één vast aanspreekpunt op de bouw.

Utiliteit en Zorg

Hoe regelen we de koeling en verwarming van het gebouw? Welke legionellavrije (warmwater) installaties zijn geschikt? Wat zijn de beste keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van rolstoelsanitair of een barrièrevrije badkamer?

Grootschalige bouwprojecten zijn complex, zeker in de utiliteit en zorg. Van Heugten speelt met specialistische kennis in op de wensen van de gebruikers, opdrachtgever én de eisen van de wet. Of het nu gaat om MFA, ziekenhuis of bijvoorbeeld zorgappartementen.