Design en vakmanschap voor uw woonwens

De moderne showroom van Van Heugten is toonaangevend in baddesign. Bovendien is Van Heugten vooruitstrevend op het gebied van comfort, duurzaamheid en levensloopbestendige badkamers. Denk aan energiezuinige technieken zoals elektronisch gestuurde spoelknoppen en wastafelkranen, kennis over een ergonomische inrichting en up-to-date ervaring voor een duurzame montage en installatie van uw badkamer, warmtebron en ventilatie.

Montage & Installatie

  • Installeren van cv, warmtepomp en zelfs zonnepanelen

  • Complete montage en installatie van het kleinste kamertje

  • Aanleggen waterleidingen en aansluiten kranen

  • Vloer- en wandtegels voor elke gewenste binnenruimte

  • Advies over energiezuinige technieken

Sanitair & Tegels

Welke sfeer wilt u voor uw badkamer, toilet of wellness? Wilt u een natuurlijke uitstraling, een eigentijdse opstelling of een klassiek ontwerp?

Sanitair en tegels zijn bepalend voor een ruimte. Kom naar onze showroom en bekijk de nieuwste trends en technieken in meer dan honderd moderne opstellingen in diverse prijscategorieën.

Badkamer installeren

Wilt u uw badkamer installeren, heeft u een nieuwe CV-ketel nodig of wilt u zonnepanelen aanleggen? Vertrouw dan op het vakmanschap van Van Heugten.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 50 installatieprofessionals hebben wij alles in huis om uw installatieopdracht zorgvuldig uit te voeren.

Levensloopbestendig

Levensloopbestendige badkamers maken het mogelijk om langer thuis te wonen. Ze zijn barrièrevrij, veilig en met zo veel mogelijk comfort. Zoekt u rolstoelsanitair of hulpmiddelen voor in een mantelzorgwoning? Een antislipvloer, drempelloze douchevloer of bad met lage instap. Wandbeugels, toiletsteunen, ergonomische douchestangen, douchetoiletten en in hoogte verstelbare wastafels? U vindt het bij Van Heugten én onze adviseur denkt hierin graag met u mee.

Verwarming en warm water

Welk type verwarming past bij u en uw gezin, uw huis en uw gebruik? Wat zijn uw wensen op het gebied van energiezuinigheid? Onze adviseur helpt u om de juiste keuzes te maken. Bouwt u een nieuwe woning? Dan kunt u de volledige installatie door ons laten verzorgen. Van loodgieterswerkzaamheden, warmtebroninstallatie tot en met mechanische ventilatie. Wij installeren vloerverwarming, (design)radiatoren, zonnepanelen, warmte-terugwin-systemen, warmtepompen en cv-ketels.

Recente projecten voor de particuliere sector

Bezoek ook onze Your Bathroom Experience showroom met 2.200m2 aan inspiratie, trends en innovatie en meer dan 100 opstellingen in diverse prijscategorieën.