In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven ligt de wijk Bosrijk. Omringd door vele grote bomen komt hier nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk. Een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Het plan Zuiver bestaat uit 3 bebouwde plekken tussen de bomen: De Kruin, De Stam en De Bast. In totaal zijn het 32 woningen in clusters van 8 tot 13 woningen met groene daken en terrassen. De gevels bestaan uit hout in combinatie met veel glas, waardoor buiten een verlengstuk wordt van binnen. De woningen zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Door bouwbedrijf BanBouw, met als uitvoerder Hoppenbrouwers Techniek, zijn we de uitgekozen partij m.b.t. het installeren van het sanitair voor de sanitaire ruimtes in de woningen.

In de showroom van Van Heugten Baddesign kunnen de toekomstige bewoners het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. De badkamer en het toilet kan dus naar eigen wens worden ingericht.

Deel dit artikel!