In het centrum van Gerwen worden 10 woningen in het plan ‘Hof aan het Laar’ gerealiseerd door Symphony Estates in samenwerking met BanBouw.

De woningen in Hof aan het Laar zijn beschikbaar in 3 verschillende types, namelijk 4 Hofwoningen, 4 Hoekwoningen en 2 Poortwoningen, gelegen aan de entree van het hof. Alle types hebben dezelfde indeling en bieden dezelfde mogelijkheden voor een slaap- en badkamer op de begane grond óf op de eerste verdieping. Hof aan het Laar brengt exclusief en gelijkvloers wonen met ook nog eens een heerlijke privé achtertuin.

Van Heugten Baddesign en Installatie is de aangewezen Installateur voor dit project. De kopers worden naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair en tegels uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair en tegels. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de indeling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Deel dit artikel!