Tegelzetter

Ben jij een zelfstandig tegelzetter en zoek je een baan bij een leuk bedrijf met een nog leuker team? Dan zoeken wij jou!! #hiring

Wij zijn Van Heugten Baddesign en Installatie te Gemert, en altijd geïnteresseerd in nieuwe vakmensen! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmingssystemen, ventilatiesystemen, airco systemen, duurzame installaties, tegelwerk en uiteraard sanitair. We hebben onze eigen installateurs & tegelzetters in dienst.
Daarnaast hebben wij een prachtige (2200m2) showroom, een van de pareltjes van Nederland.
Dit zorgt voor zeer uiteenlopende klanten en opdrachten. Wat het werk, in welke functie dan ook, uitdagend en vernieuwd maakt!

Tegelwerk kent voor jou geen geheimen en je bent trots op wat je maakt. Van alle soorten wandtegels tot de meest geweldige vloertegels, daar draai jij je hand niet voor om en gaat met plezier naar je werk. In de functie van zelfstandig tegelzetter werk je op diverse locaties. Dat maakt jouw baan afwisselend en uitdagend.

Je krijgt van ons, behalve een goed salaris ook een plek binnen een leuk team. Dit ervaar je vanzelf tijdens één van de vele borrels en feestjes. Want daar houden wij van!

Wij hebben een platte organisatiestructuur waarin iedereen elkaar kent en gemakkelijk aanspreekt.

Wij zijn gevestigd te Gemert in het gezellige Brabant. Waar ook het grootste deel van jouw werkgebied zich bevindt.

Spreekt bovenstaande jou aan en denk je te passen binnen ons bedrijf, dan drinken we graag een kop koffie met je of een colaatje. #hiring

Kom jij ons team versterken?
Stuur dan je curriculum vitae (met foto) naar info@van-heugten.nl t.a.v. Jan-Hein van Heugten. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Uiteraard behandelen wij alle sollicitaties vertrouwelijk.

 • Vakantiegeld

 • Pensioenregeling

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Personeelsvereniging

 • Leuke collega’s

Solliciteren

Solliciteer via het formulier hieronder.
Of stuur je sollicitatie naar info@van-heugten.nl.

Solliciteer direct!

   

  UPLOAD MOTIVATIE

  Toegestaan: Word, pdf.
  Maximum grootte 1MB.
   

   

  UPLOAD PROFIEL FOTO (niet verplicht)

  Toegestaan: jpg, jpeg, png.
  Maximum grootte 1MB.