Assistent Installatiemonteur

Ben jij een installatiemonteur met ambitie en zonder zichtbare bilspleet? Wil jij graag ontwikkelen binnen dit mooie vak? Dan krijg jij van ons een bus mét chauffeur!

Deze chauffeur is jouw collega. Een ervaren installatiemonteur die je de kneepjes van het vak leert. Samen bezoeken jullie veel verschillende projecten. De ene dag werk je bij een particuliere woning, de volgende dag ben je op de bouw. Van projectwoningen en appartementencomplexen tot kleinere kantoorpanden. Dit noemen wij ‘leren in de praktijk’.
Je takenpakket is erg breed. Van het verrichten van eenvoudige montagewerkzaamheden zoals beugelen en afmonteren, tot het uitpakken van materialen en onderdelen.

Wij zijn op zoek naar een leergierig, betrouwbaar, betrokken en klantgericht persoon die beschikt over technisch inzicht. Het is fijn als je beschikt over een mbo of lbo-diploma, richting installatietechniek maar schoolverlaters zijn bij ons ook welkom.

Samengevat zoeken we een installatieheld in de dop. Iemand die graag wil leren en op tijd zijn broek op trekt. Daarvoor krijg je van ons, behalve een goed salaris, een plek binnen een leuk team. Wij bieden intensieve begeleiding en veel doorgroeimogelijkheden binnen een stabiele organisatie. Ook gezellig zijn onze borrels en feestjes. Kom dat vooral zelf beleven!

 • Vakantiegeld

 • Pensioenregeling

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Personeelsvereniging

 • Leuke collega’s

Solliciteren

Solliciteer via het formulier hieronder.
Of stuur je sollicitatie naar info@van-heugten.nl.

Solliciteer direct!

   

  UPLOAD MOTIVATIE

  Toegestaan: Word, pdf.
  Maximum grootte 1MB.
   

   

  UPLOAD PROFIEL FOTO (niet verplicht)

  Toegestaan: jpg, jpeg, png.
  Maximum grootte 1MB.