Allround Installatiemonteur

Ben jij een servicegerichte installatiemonteur? Ga jij vrolijk naar je werk en neem jij een kopje koffie aan met ‘dankjewel’? Dan zoeken wij jou!

In deze functie bezoek je veel verschillende projecten. De ene dag werk je bij een particuliere woning, de volgende dag ben je op de bouw. Van projectwoningen en appartementencomplexen tot kleinere kantoorpanden.

Het installatie vak kent voor jou geen geheimen. Je legt leidingen en maakt ze op maat. Je plaatst wastafels, vloerverwarming, ketels, thermostaten en regelknoppen en installeert complete cv- en wtw-installaties. Jij legt met gemak kanaalwerk in schachten en op verdiepingsvloeren.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd, nauwkeurig en betrouwbaar persoon. Ook ben je een betrokken en klantgericht persoon die beschikt over technisch inzicht. Het is belangrijk dat je beschikt over een mbo of lbo-diploma richting Installatietechniek en in het bezit bent van een rijbewijs en VCA-diploma. Oftewel, wij zijn op zoek naar een kei van een monteur!

Daarvoor krijg je van ons, behalve een goed salaris, een plek binnen een leuk team. Een team waarin mensen elkaar echt kennen in een bedrijf waarbinnen een gemoedelijke sfeer heerst. Dit beleef je vanzelf tijdens één van de vele borrels en feestjes. Want daar houden wij van!

 • Vakantiegeld

 • Pensioenregeling

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Personeelsvereniging

 • Leuke collega’s

Solliciteren

Solliciteer via het formulier hieronder.
Of stuur je sollicitatie naar info@van-heugten.nl.

Solliciteer direct!

   

  UPLOAD MOTIVATIE

  Toegestaan: Word, pdf.
  Maximum grootte 1MB.
   

   

  UPLOAD PROFIEL FOTO (niet verplicht)

  Toegestaan: jpg, jpeg, png.
  Maximum grootte 1MB.