Ervaren in utiliteit en zorg

Grootschalige bouwprojecten zijn complex, zeker in de utiliteit en zorg. Van Heugten speelt met specialistische kennis in op de wensen van de verschillende gebruikers én van de opdrachtgever. En de wettelijke normen, niet te vergeten. Onze jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en installatietechniek in utiliteit en zorg is hierbij een belangrijke troef. Wij werken nauw samen met projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere betrokkenen. Van advies tot uitvoering; of het nu gaat om MFA, ziekenhuis of bijvoorbeeld zorgappartementen.

Expert in innovatieve technieken voor utiliteit en zorg

 

Hoe regelen we de koeling en verwarming van het gebouw? Welke legionellavrije (warmwater)installaties zijn geschikt? Wat zijn de beste keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van rolstoelsanitair of een barrièrevrije badkamer? Van Heugten adviseert alle betrokkenen op het gebied van innovatieve technieken die het comfort en gemak van de gebruikers vergroten. Denk aan energiezuinig ventileren, het opwekken van zonne-energie en de installatie van vloerverwarming, aparte bemetering en regeltechniek. Uiteraard verzorgen wij ook de uitvoering hiervan. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen.

Van Heugten utiliteit zorg

Van Heugten toilet icon Sanitair & Leidingen

Bouwprojecten in utiliteit en zorg zijn vaak complex. U speelt graag in op de specifieke wensen van alle gebruikers. Maar u hebt ook te maken met een planning en een deadline voor oplevering. Van Heugten Baddesign heeft veel ervaring met het aanleggen van leidingen en sanitair in bijvoorbeeld zorgappartementen en MFA’s. Onze gediplomeerde vakmensen staan voor u klaar met advies en een vakkundige uitvoering.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Eén vast aanspreekpunt op de bouw en één vast aanspreekpunt op kantoor

Van Heugten verwarming icon Warmtebron Installaties

Zoekt u een geschikte legionellavrije warmtebron installatie? Een warmwaterinstallatie? En welke combinatie van installaties staat garant voor een zo laag mogelijke EPC? Van Heugten Baddesign heeft jarenlange ervaring in installatietechniek voor de sector utiliteit en zorg. Onze gediplomeerde vakmensen weten hoe ze kunnen inspelen op specifieke gebruikerswensen. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve regeltechniek en aparte bemetering, groepen en installaties. Wij geven deskundig advies en nemen u ook de uitvoering uit handen.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Specialist in warmtebron installaties, ook in combinatie met vloerverwarming

Van Heugten ventilatie icon Ventilatiesystemen

De toevoer van frisse lucht in zorg- en utiliteitsgebouwen is zeer belangrijk voor de gezondheid en het comfort van alle gebruikers. Van Heugten Baddesign heeft speciaal team dat volledig gespecialiseerd is in luchtbehandeling en het ventileren, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes. Onze gediplomeerde vakmensen ontwikkelen samen met u een plan dat voldoet aan alle voorschriften. Uiteraard zorgt Van Heugten Baddesign ook voor de vakkundige uitvoering.

Van Heugten airco icon Airco Systemen

Airco systemen zuiveren lucht en houden een gebouw koel. Maar wist u dat een airco systeem in combinatie met een warmtepomp ook een ruimte kan verwarmen? Daarnaast houdt een airco systeem de vochtigheid op peil. En dat is gezonder en comfortabeler voor alle gebruikers. Welk airco systeem is het meest geschikt? Een split-, multisplitsysteem of een VRF-installatie? Van Heugten Baddesign heeft speciaal team dat volledig gespecialiseerd is in luchtbehandeling en het ventileren, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes. Onze gediplomeerde vakmensen zijn als geen ander thuis in de aanleg van airco-systemen.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Specialist in de aanleg van airco systemen: van split- en multisplitsysteem tot VRF-installatie

De wens van de klant staat altijd centraal. Elk project is daardoor speciaal en uniek. Of dit nu een particuliere klant is of een complete zorginstelling. Om u een indruk te geven op welke divisies Van Heugten werkzaam is, laten wij u enkele projecten zien.