Goede service maakt het verschil

Bij Van Heugten Baddesign staat vakkundig advies en een goede service al 35 jaar hoog in het vaandel. Onze tachtig ervaren en enthousiaste medewerkers vinden het vanzelfsprekend om daar dagelijks mee bezig te zijn. Wist u dat wij 5 jaar garantie geven op uw badkamer? Benieuwd naar het onderhoud van uw badkamer of toilet? Lees onze handige tips bij FAQ.

Service voor storingen en lekkages

 

Wij verstaan onder service en onderhoud alle werkzaamheden die nodig zijn om uw cv installatie goed en betrouwbaar te laten werken. Ons serviceteam is bereikbaar om problemen van een storing of lekkage op te lossen. Neem contact op met ons serviceteam via 0492 – 365 632.

Van Heugten service onderhoud

Van Heugten verwarming icon Cv installaties

Cv installaties vertonen na verloop van tijd slijtage. En dat kan leiden tot storingen of onnodig gasverbruik. Met regelmatig onderhoud aan uw cv installatie kunt u de levensduur van uw cv installatie verlengen. Ook zorgt u er met onderhoud voor dat uw cv installatie zo optimaal mogelijk functioneert. Dat is niet alleen energiebesparend maar ook veiliger. Wilt u een goed onderhouden cv installatie? U kunt bij Van Heugten Baddesign een servicecontract afsluiten voor periodiek onderhoud. Een onderhoudscontract is er vanaf € 95,00 excl. btw per jaar. Vraag naar onze voorwaarden. Hebt u toch een storing? Ons serviceteam is bereikbaar om problemen met uw cv installatie op te lossen. Bel 0492 – 365632

  • Servicecontract voor uw cv installatie vanaf € 95,00 excl. btw per jaar.
  • Service voor storingen en lekkages

Van Heugten airco icon Airco systemen

In een behaaglijke ruimte met airconditioning is het prettiger wonen dan in een benauwd of juist koud huis. Daarnaast zuivert een airco systeem de lucht en houdt deze de vochtigheidsgraad op peil. Dit is bijvoorbeeld prettig voor mensen met allergieën, maar is ook beter voor (computer)apparatuur. Een investering in een airconditioning systeem is in relatief korte tijd terugverdiend. Ook voor bedrijven of grote projecten verzorgen wij de klimaatbeheersing of airconditioning. Onze adviseurs bekijken graag met u de mogelijkheden die passen bij uw budget en persoonlijke wensen.

  • Aanleg en installatie van airconditioning in woningen
  • Klimaatbeheersing of airconditioning voor grotere projecten

Van Heugten installatie icon Loodgieterswerk

Wilt u een designradiator installeren of uw droombadkamer laten bouwen? Wat u ook wenst: u wilt er jarenlang van kunnen genieten. U kiest daarom voor kwaliteit én goed onderhoud. Van Heugten Baddesign is aangesloten bij Techniek Nederland. Dat betekent dat u kunt rekenen op deskundig advies, een goede service en 5 jaar garantie. Daarnaast zijn wij op het gebied van gas, water, verwarming en elektra KOMO-gecertificeerd.

  • Verzekerd van 5 jaar garantie
  • Techniek Nederland-installateur en KOMO-gecertificeerd

Van Heugten ventilatie icon Ventilatie

U kunt de lucht in uw woning verversen op verschillende manieren. De werking van natuurlijke ventilatie via roosters, deuren en kantelramen is lang niet altijd voldoende of is slechts tijdelijk effectief. En dat terwijl de toevoer van verse lucht voor de gezondheid en het comfort belangrijk is. Tegenwoordig zijn de meeste woningen zeer goed geïsoleerd. Om de ventilatie goed uit te balanceren bestaat er naast natuurlijke ventilatie ook mechanische installatie. De meest geavanceerde vorm hiervan is gebalanceerde ventilatie op basis van warmteterugwinning (WTW). De term gebalanceerde ventilatie betekent dat er evenveel lucht afgezogen dan ingeblazen. Bij Van Heugten Baddesign adviseren wij u over de juiste ventilatie voor uw nieuwe of bestaande woning. Ook kunt u bij ons terecht voor de juiste ventilatie voor uw badkamer of toiletruimte.

  • Ventilatie op maat voor uw woning of ruimte