Ervaren partner voor de bouw

Bouwen betekent veel plannen, organiseren en coördineren. Zeker als het gaat om projectbouw, waarbij een systematische bouw en goede voorbereiding van cruciaal belang zijn. Van Heugten Baddesign werkt veelvuldig samen met projectontwikkelaars, architecten en aannemers in bouwteams. Daarbij komen onze specialistische kennis en ons vermogen om snel te schakelen goed van pas. U hebt één vast aanspreekpunt op kantoor en één vast aanspreekpunt op de bouw.

Specialistische kennis binnen handbereik

 
Welke vloerafwerking is gewenst? Waar komen leidingwerk en sanitair? Hoe bereiken we nul op de meter of bijvoorbeeld een EPC van 0,4? Van Heugten Baddesign adviseert alle betrokkenen bij de bouw op het gebied van comfortabel wonen en energiezuinige bouwtechnieken. Wij werken met gespecialiseerde teams voor het aanleggen van leidingwerk, het afmonteren van vloeren en wanden, het installeren van energiezuinige installaties, én het aanleggen van systemen voor luchtbehandeling. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen.

Van Heugten projectbouw

Van Heugten verwarming icon Sanitair & Leidingen

Projectbouw vraagt om een brede blik. U houdt graag rekening met de wensen van de bewoners en de opdracht van de investeerder. Bovendien hebben alle partijen baat bij een vlotte planning en realisatie. Onze gediplomeerde vakmensen weten alles van het aanleggen van leidingen en sanitaire ruimtes. Ons team staat voor u klaar met advies en een vakkundige uitvoering.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Eén vast aanspreekpunt op de bouw en één vast aanspreekpunt op kantoor

Van Heugten verwarming icon Warmtebron Installaties

Van Heugten Baddesign is hét aanspreekpunt bij al uw vragen over warmtebron installaties, ook in combinatie met vloerverwarming. Maar ook als u wilt weten welke warmtepomp de beste keuze is voor een zo laag mogelijke EPC, bent u bij ons aan het juiste adres. Van Heugten Baddesign heeft een team dat gespecialiseerd is in de verwarmingstechniek voor uw bouwproject. Onze gediplomeerde vakmensen hebben alles in huis op het gebied van comfortabel en energiezuinig wonen. Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige uitvoering.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Specialist in warmtebron installaties, ook in combinatie met vloerverwarming

Van Heugten ventilatie icon Ventilatiesystemen

Ventilatie van woningen is zeer belangrijk. Frisse lucht is onmisbaar voor de gezondheid van de bewoners en het comfort in de woning. Van Heugten Baddesign heeft een team dat gespecialiseerd is in luchtbehandeling en het ventileren, koelen, bevochtigen en ontvochtigen van ruimtes. Onze gediplomeerde vakmensen ontwikkelen samen met u een plan dat voldoet aan alle voorschriften. Uiteraard verzorgen wij ook de vakkundige uitvoering.

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Gespecialiseerd in luchtbehandeling, ventilatie, koeling, be- en ontvochtiging van ruimtes

Van Heugten airco icon Airco Systemen

Airco systemen zuiveren de lucht in een woning en houden de vochtigheid op peil. En dat is gezonder en comfortabeler voor de bewoners. Welk airco systeem is het meest geschikt? Een split-, multisplitsysteem of een VRF-installatie? Onze gediplomeerde vakmensen weten alles van het aanleggen van airco systemen. Wist u bijvoorbeeld dat een airco systeem in combinatie met een warmtepomp ook een ruimte kan verwarmen?

  • UNETO-VNI-installateur en KOMO-gecertificeerd
  • Specialist in de aanleg van airco systemen: van split- en multisplitsysteem tot VRF-installatie

De wens van de klant staat altijd centraal. Elk project is daardoor speciaal en uniek. Of dit nu een particuliere klant is of een complete zorginstelling. Om u een indruk te geven op welke divisies Van Heugten werkzaam is, laten wij u enkele projecten zien.