Badkamer verbouwen? Wij hebben alles in huis

Beleving staat centraal in ‘Your Bathroom Experience’

Bij Van Heugten Baddesign vindt u ‘Your Bathroom Experience’, een van de grootste showrooms van Nederland. Hier ervaart u de nieuwste en mooiste badkamers, toilet- en wellnessruimtes. U vindt er maar liefst 2200 m² aan inspiratie, trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Denk aan energiezuinige technieken, zoals elektronisch gestuurde spoelknoppen en wastafelkranen. ‘Your Bathroom Experience’ is toonaangevend in sanitair met meer dan honderd opstellingen en alleen maar A-merken in alle prijsklassen en stijlen. Bovendien lopen we voorop als het gaat om levensloopbestendige badkamers.

Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is voor informatie en advies? Neem dan contact op voor een afspraak.

Van Heugten Baddesign en Installatie Renovatie

Van Heugten toilet icon Sanitair & Tegels

Welke sfeer wilt u voor uw badkamer, toilet- of wellnessruimte? Wilt u een natuurlijke uitstraling, een eigentijdse opstelling of een klassiek ontwerp? Sanitair en tegels zijn bepalend voor een ruimte. Combineer bijvoorbeeld strak wit sanitair met een donkere wand- en vloertegel of een speelse decortegel. Kom naar onze showroom en bekijk de nieuwste trends en technieken op het gebied van onderhoudsvriendelijke badkamers, sanitair, wellness, duurzaamheid en automatisering voor in de badkamer.

  • Meer dan honderd moderne opstellingen in diverse prijscategorieën
  • Ruime keuze A-kwaliteit tegels voor elke ruimte in huis

Van Heugten installatie icon Bouw & Installatie

U droomt van een nieuwe badkamer? Wij maken uw droom werkelijkheid. Van Heugten is de specialist als het gaat om het realiseren en installeren van uw complete badkamer. Van het aanleggen van leidingen en het metselen van muren tot het tegelwerk en de complete afwerking. Bovendien hebben wij ruim 35 jaar ervaring in de installatietechniek. Onze gediplomeerde vakmensen hebben bijvoorbeeld alles in huis om een nieuwe cv-installatie of zonnepanelen voor uw sauna of stoomcabine te installeren.

  • Eén aanspreekpunt voor advies tot realisatie

Van Heugten verwarming icon Verwarming & Service

Warmte en warm water zijn onmisbaar voor uw comfort. Welk type verwarming past bij u en uw gezin, uw huis en uw gebruik? Wat zijn uw wensen op het gebied van energiezuinigheid? Met een deskundig advies helpt onze adviseur u om de juiste keuzes te maken. Bij nieuwbouw biedt Van Heugten een totaalpakket aan bestaande uit loodgieterswerkzaamheden, warmbroninstallatie en mechanische ventilatie. Wij installeren vloerverwarming, (design)radiatoren, zonnepanelen, warmteterugwinsystemen, warmtepompen en cv-ketels. Bovendien kunt u bij ons terecht voor service & onderhoud.

  • Advies en installatie van a tot en met z door onze vakkundige medewerkers
  • 24 uursservice voor het oplossen van storingen en lekkages

Ven Heugten bad icon Levensloopbestendige badkamer

Levensloopbestendige badkamers zijn ingericht op ouder worden: ze maken het mogelijk om langer thuis te wonen. Badkamers met een slimme indeling, veilig en met zo veel mogelijk comfort. Wilt u een barrièrevrije badkamer? Zoekt u rolstoelsanitair of hulpmiddelen voor in een mantelzorgwoning? Van antislipvloer en drempelloze douchevloer tot een bad met lage instap. Maar ook wandbeugels, toiletsteunen, ergonomische douchestangen, douchetoiletten en in hoogte verstelbare wastafels. Wij zijn expert op het gebied van levensloopbestendige badkamers en adviseren u graag over de mogelijkheden om thuis oud te kunnen worden.

  • Alles in huis voor uw levensloopbestendige badkamer
  • Bekijk enkele levensloopbestendige badkamers in onze showroom

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Steeds vaker is het een wellnessruimte waar u even de tijd neemt voor uzelf en dé plek waar het hele gezin zich gereed maakt voor de dag. In onze showroom doet u ideeën op voor een slimme indeling en vindt u de stijl die bij u past. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies.

De wens van de klant staat altijd centraal. Elk project is daardoor speciaal en uniek. Of dit nu een particuliere klant is of een complete zorginstelling. Om u een indruk te geven op welke divisies Van Heugten werkzaam is, laten wij u enkele projecten zien.