Showroomverkoper Tegels & Sanitair

Ben jij als verkoper als een badeend in een badkuip?
Heb jij passie voor interieur en badkamers en kun je deze op een enthousiaste manier overbrengen op de klant? Hou jij van gespetter en schrijf je KLANTTEVREDENHEID in hoofdletters? Dan ben jij onze man, of vrouw. Wij zijn namelijk op zoek naar jou!

Als showroomverkoper ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je verkoopt een breed assortiment badkamers, sanitair, tegels en wellness producten. Je adviseert, inspireert en zorgt dat de klant onze showroom écht beleeft.

Wij zijn op zoek naar een creatieve eend met oog voor het inrichten van sanitaire ruimten. Of het nu gaat om luxe badkamers of een wens in projectmatige sfeer, er is niets waar jij geen antwoord op weet. Je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk, toont initiatief en gedraagt je representatief. Verder ben je fulltime beschikbaar en vind je het geen probleem om te werken op de zaterdag. Het is belangrijk dat je beschikt over ervaring in de sanitair branche. Kennis van het omgaan met 3D tekenprogramma’s is een pré.

Voor onze nieuwe showroomverkoper, ligt er een rode loper. Behalve dat krijg je van ons een goed salaris en een plek binnen een leuk team. Een team waarin mensen elkaar echt kennen in een bedrijf waarbinnen een gemoedelijke sfeer heerst. Dit beleef je vanzelf tijdens één van de vele borrels en feestjes. Want daar houden wij van!

Kom jij ons team versterken?
Stuur dan je curriculum vitae (met foto) naar info@van-heugten.nl t.a.v. Jan-Hein van Heugten. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Natuurlijk behandelen wij alle sollicitaties vertrouwelijk.