Verbouwing showroom Gemert

Sinds de opening van de showroom op de Dintel 14 in Gemert is er natuurlijk wel vaker wat verbouwd: elk jaar werden er wel badkamer opstellingen gewijzigd, meubels uitgewisseld of bijvoorbeeld kranen gewijzigd.

Van Toonzaal naar Bathroom Experience

In 2015 werd er gestart met de verbouwing van de complete showroom. Dit was niet zo maar een kleine wijziging in een enkele badkamer opstelling, maar de showroom werd rigoureus verbouwt. Met als doel om meer ruimte en rust te creëren en beleving centraal te laten staan. De entree en de piazza (zitplein) werd op de schop genomen en de complete routing werd anders. Er werd ruimte gecreëerd voor opstelling in projectbouw (standaard sanitair) die op een schitterende manier gepresenteerd zijn. Indien een koper wat wil wijzigen is de showroom zo opgebouwd dat men heel gemakkelijk en overzichtelijk kan kiezen. Met realistische badkamer en toilet opstellingen en keuze uit vele modellen fonteinen. Verder werd er een duidelijke cv-hoek gemaakt.

Sfeer en beleving lopen als een rode draad door ‘Your Bathroom Experience’. U vindt hier badkamers in alle denkbare stijlen en prijsklassen. Ook maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en duurzaamheid. Kwaliteit staat voorop.

Halverwege 2015 was de begane grond zo goed als klaar en kon er verder verbouwd worden op de verdiepingsvloer aan de Dintel 14 te Gemert, waar nog meer badkamers en wellness ruimten zijn gecreëerd.

U bent van harte welkom!

De naam zegt het al: ‘Your Bathroom Experience’ is niet zomaar een showroom, maar een ervaring. Kom langs en beleef badkamers op hun best. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is voor informatie en advies? Bel dan van tevoren even om een afspraak te maken.

Van Heugten Verbouwing Showroom