Appartementen D’n Toversnest Heeze

In het centrum van Heeze naast de kerk aan de Jan Deckersstraat staat D’n Toversnest. Wooninc. gaat dit bestaande gebouw restaureren en uitbreiden met nieuwbouw. Geheel in stijl en kwaliteit van de bestaande architectuur.

Eigen keuze sanitair
Van Heugten gaat als onderaannemer van Moeskops bouwbedrijf, de loodgieterswerken, verwarming en ventilatie uitvoeren in dit project. In de showroom van Van Heugten kunnen de toekomstige bewoners het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Van Heugten verzorgd tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de afmontage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er voldoende tijd voor u ingepland kan worden.

77 appartementen.
Van deze appartementen zullen er 45 worden verhuurd. De overige 32 appartementen zullen worden verkocht. De nieuwe appartementen bieden in de toekomst uitzicht op het centrale plein en bestaande monumentale bomen van de Parochietuin. In het bestaande kloosterdeel, achter de monumentale gevel komt de ontmoetingsruimte. Dankzij het Wooninc.Plus concept kunnen ouderen hier zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een veilige omgeving. Tevens is D’n Toversnest op loopafstand van het centrum van Heeze gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Van Heugten Tovernest slider 1