De Vank Nuenen

Boogramen, een klokkentoren, houten luiken en een entrée met grandeur. Dat is de sfeer waar u binnentreedt wanneer u woont in één van de meest karakteristieke monumenten in het centrum van Nuenen, De Vank.

Het voormalige parochiehuis De Vank vormt samen met de Clemens kerk en de naastgelegen kosterwoning een karakteristiek katholiek ensemble midden in het centrum van Nuenen. Het is gebouwd in 1939 en heeft inmiddels officieel de status van monument. Dit pand wordt getransformeerd tot 2 luxe appartementen, 3 woningen met lift en 1 half vrijstaand herenhuis. Vanzelfsprekend vraagt een dergelijke transformatie van monument naar exclusief woongebouw om een zeer zorgvuldige aanpak. De opgave is om de cultuurhistorische waarde van het gebouw te behouden, maar tegelijkertijd het pand aan te passen aan de woonwensen en -eisen van deze tijd.

Vrije keuze sanitair
Via BAN bouw is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Van Heugten Vank slider 1