Brede School en sporthal Eersel

Om de Brede School Eersel-Zuid te realiseren moest een bestaand schoolgebouw aan de Pankenstraat in Eersel grondig worden verbouwd en uitgebreid. Hiermee worden Basisschool Sint Willibrordes, Basisschool Sint Jacobus en Kinderopvang Nummereen onder één dak onder gebracht. In de plannen is de nadruk gelegd op het sterk verbeteren van de leeromgeving van de kinderen zowel onderwijskundig als in comfort.

Van Heugten is hierbij de aangewezen w-installateur. In samenwerking met opdrachtgever Moeskops Bouwbedrijf werd de complete verwarmingsinstallatie vernieuwd. Tevens werd het pand voorzien van vloerverwarming. Ook het sanitair met de bijbehorende loodgieterswerken werd door Van Heugten gerealiseerd.

Van Heugten speelt hiermee met specialistische kennis in op de wensen van de verschillende gebruikers én van de opdrachtgever. En de wettelijke normen, niet te vergeten. Onze jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en installatietechniek in utiliteit en zorg is hierbij een belangrijke troef.

Van Heugten Brede School Eersel slider 1