Weverspoort Helmond

Weverspoort maakt deel uit van de derde fase Herstructurering Binnenstad Helmond. Weverspoort wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van de Heistraat, het gebied rondom de Karel Raaijmakersstraat. Er komen in totaal ruim 400 nieuwe woningen en een buurtpark. Het eerste deel van het project is in het najaar van 2010 opgeleverd. Momenteel realiseert Adriaans Bouwgroep in opdracht van Woonpartners 25 woningen en 15 appartementen.

Invulling naar eigen wens
Van Heugten gaat als onderaannemer van Adriaans bouwgroep de loodgieterswerken, verwarming en ventilatie uitvoeren in dit project. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de afmontage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er voldoende tijd voor u ingepland kan worden.

De binnenstad krijgt een nieuw gezicht
Tot en met 2019 wordt er in Weverspoort gebouwd aan een nieuwe buurt. Aan zo’n 400 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen, voor verschillende doelgroepen. Voor huurders en kopers, voor starters, doorstromers en senioren, voor alleenwonende singles en grote gezinnen.

Van Heugten Weverspoort slider 1