St. Joriskwartier Eindhoven

Nieuwbouwplan Sint-Joriskwartier, bij de Pastoor Sickingstraat in stadsdeel Stratum, bestaat uit 37 eengezinswoningen met een tuin en 28 woonstudio’s. Qua uitstraling sluit het woningontwerp aan op het nabijgelegen Witte Dorp. De kracht van het plan is dat de woningen gesitueerd zijn rondom een gezamenlijke groene ruimte. De woningen in diverse woningtypen zijn als een harmonieus geheel ontworpen met een frisse witte uitstraling. De nieuwe buurt wordt ontsloten via de Heezerweg en Pastoor Sickingstraat. Voor voetgangers en fietsers is er ook een ontsluiting vanaf de Leenderweg en vanaf de Heezerweg. Het plan houdt een duidelijke verbetering in. De oude bedrijfsgebouwen maken plaats voor een echte woonbuurt, die een verrijking zal zijn voor de wijk.

Centrale ligging in Eindhoven
Het plan Sint-Joriskwartier biedt een unieke kans op een nieuwbouwwoning met een centrale ligging in Eindhoven. Wonen met het gevoel van een frisse en groene omgeving, maar toch met het bruisende centrum van Eindhoven op loopafstand. En, niet geheel onbelangrijk in de stad, een parkeerplaats naast de deur. Waar is dat nog te vinden?

Invulling badkamer en toilet
Van Heugten gaat als onderaannemer van Ban-bouw de loodgieterswerken, verwarming en ventilatie uitvoeren in dit project. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de afmontage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er genoeg tijd ingepland kan worden.

Van Heugten Sint-Joriskwartier slider 1