Nuenen West

Nuenen West is een nieuw woongebied tussen Eindhoven en Nuenen. Nuenen West is gelegen in het Dommeldal tussen de Vorsterdijk, de Dubbestraat en de Boord. De nieuwe wijk wordt zoals Nuenen: typisch dorps. De diversiteit van woningen, rustige klinkerstraatjes, grote bomen en groene erven van Nuenen zijn de inspiratiebron geweest voor Nuenen West.

Het betreft een project van 23 woningen. Qua architectuur is er echt iets te kiezen: de types zijn ontworpen in veel verschillende stijlen. Alle nieuwe woningen hebben een traditionele architectuur met schuine daken en metsels van gevelwerk. Luiken en roedeverdeelde ramen benadrukken de dorpse en landelijke sfeer, maar er komen ook woningen in een wat strakker ontwerp

Keuze sanitair
Van Heugten gaat als onderaannemer van Gebroeders Van Stiphout de loodgieterswerken, verwarming en ventilatie uitvoeren in dit project. Samen met de project ontwikkelaar BPD is er gekozen voor het A-merken sanitair zoals Villeroy & Boch en Hansgrohe. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers het sanitair bekijken. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de afmontage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er voldoende tijd voor u ingepland kan worden.

Van Heugten Nuenen West slider 1