Anno30 Stadsvilla’s Eindhoven

Wonen in een jaren 30-woning, dat is wonen met klasse. Dat was al zo in de jaren 30 en anno nu is dat niet anders. U kunt het zelf ervaren: in het Eindhovense nieuwbouwproject ANNO 30.

Eigen keuze sanitair
De badkamer en toiletruimte worden uitgevoerd met de A-merken Villeroy&Boch sanitair en Hansgrohe kranen. In de showroom van Van Heugten kunnen de toekomstige bewoners het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. De badkamer en toilet kan dus naar eigen wens ingericht worden. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er voldoende tijd voor u ingepland kan worden.

Geïnspireerd op jaren 30 en op de Amsterdamse School
ANNO 30 is een deelproject van het nieuwe tuindorp Berckelbosch. In totaal komen hier circa 900 nieuwe woningen. In verschillende soorten en maten en verschillende prijsklassen, maar allemaal met het gezicht van de jaren dertig. ​Vanwege de royale dakoverstekken, bijzondere entreepartijen, fijnzinnige metselwerkdetails en stijlvolle ornamenten, maar ook vanwege de woonomgeving. Want een jaren 30-wijk kenmerkt zich door gezellige straatjes, variatie in woningtypes en materialen en geborgenheid. Dat ziet u ook in Berckelbosch. Een mooie kruising tussen stedelijkheid en landelijkheid, en rationaliteit en romantiek. Dat noemen we stijl.