Liverdonk Brandevoort

De volgende grote stap in Brandevoort wordt de wijk Liverdonk. De plannen­makers van Brandevoort hebben zich laten inspireren door het dorpje Thorn in Limburg. Een vriendelijk plaatsje met een eigen karakteristieke uitstra­ling. Misschien wel het meest in het oog springende van de woningen in Liverdonk zijn de gekeimde muren. Het roept associaties op met het zeer gekende en gewilde Witte Dorp in Eindhoven. Klassiek. Stijlvol. Rustiek. In de wijk Liverdonk worden in totaal 70 woningen gerealiseerd, waaronder 35 koopwoningen. De eerste 15 koopwoningen (fase 1) worden in het deelgebied Zuiderdonk gebouwd. Prachtige, diepe woningen in 4 types. Een rij- of een hoekwoning. Met of zonder erker of met garage.

Vrije keuze sanitair
Via Adriaans Bouwgroep is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair en tegels uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit zoeken voor de sanitaire ruimten. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er genoeg tijd ingepland kan worden.

Hoge standaard
De woningen die wij gaan bouwen in Zuiderdonk spreken aan. Maar over het hoge standaard af­werkniveau kan geen misverstand bestaan. Dat is bovengemiddeld. De huizen zijn dieper en dus ruimer dan normaal, zijn voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen, kwalitatief uitstekende en grote tegels, een complete keuken, een dakraam op zolder, vloerver­warming op de begane grond en een buitenkraan. Maar dat kan completer, ruimer en luxer. Helemaal naar wens. En wij bouwen Brandevoort regelt dat.”

Van Heugten Liverdonk Fase 1 slider 2