Velmolen Oost Uden

In het voormalige buurtschap Velmolen, even ten Zuiden van het Centrum van Uden wordt rond een sfeervol parkje de laatste fase van het plan Velmolen Oost gerealiseerd. Deze nieuwbouwwijk is ruim van opzet met een grote variatie aan huizen, en een fraaie, bij het dorpse karakter passende, architectuur.

Gestart wordt met fase 1, de bouw van 26 woningen. Er is keuze uit vele verschillende woontypen met elk zijn eigen varianten. Er worden hoek- en tussenwoningen, patiobungalows, geschakelde en vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd, in diverse typologieën en prijsklassen.

Via Bouwbedrijf van de Ven is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uitzoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Van Heugten Velmolen Fase 1 slider 1