Scheifelaar Veghel – De Hoeven en Patiowoningen

Centraal gelegen tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch is dit een bijzondere omgeving om te wonen waar u alle vrijheid heeft, geniet van ruimte, levendigheid en een schitterende natuur. De grond van Veghel is doordrenkt met rijke historie. Op de plaats waar nu De Scheifelaar ontstaat, stond eens een nederzetting uit de Romeinse tijd.

Nieuwbouwwoningen op maat
In De Scheifelaar, worden een aantal zeer fraaie nieuwbouwwoningen aangeboden. U hoeft hier niet zelf te bouwen en kiest uit de basisontwerpen die al klaar liggen. Deze huizen worden gebouwd op een prachtige locatie, waar de infrastructuur al is aangelegd. Doordat de basisontwerpen gelijk zijn, is er duidelijk eenheid in de straat.

De Hoeven – 30 woningen
Dit plan bestaat uit witte woningen met strakke details. Er is diversiteit in aanbod, één van de vijf herenhuizen op rij, een 2 onder een kap, of een vrijstaande woning. Deze worden gebouwd in een wijkje met een sfeervol plein. In fase 1 gaat het om 13 woningen, in fase 2 volgen nog eens 17 woningen.

Patio’s – 18 woningen
Flexibele nieuwbouw woning, gelijkvloers wonen met veel vrijheid bij de indeling van de plattegrond. In fase 1 gaat het om 8 patio’s, in fase 2 volgen nog eens 10 patiowoningen.

Vrije keuze sanitair
Via bouwbedrijf van de Ven is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Van Heugten Scheifelaar Veghel slider 1