Nieuwbouw GZC en zorgwoningen Gemert

Het project omvat het realiseren van de nieuwbouw van een gezondheidscentrum en vier zorgwoningen voor intramurale zorg inclusief bijbehorende privé terreininrichting.

In het gezondheidscentrum gaat huisvesting bieden aan een huisartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek. Het gezondheidscentrum is onderdeel van een uitgebreider plan dat daarnaast bestaat uit de realisatie van vier woningen voor de Zorgboog. Deze bieden elk plek aan zeven bewoners.

Van Heugten is hierbij de aangewezen W-installateur. In samenwerking met opdrachtgever Huybregts-Relou wordt in de zorgwoningen gewerkt aan loodgieterswerk, verwarming- en koelinstallatie, mechanische ventilatie en regelinstallatie. In het GZC gebouw wordt loodgietersweg, VRF-installatie, luchtbehandelingsinstallatie en regelinstallatie verzorgd.

Het grote voordeel van het te bouwen centrum is dat mensen straks op één plek terecht kunnen voor eerstelijns zorg. Het nieuwe pand is goed bereikbaar en voorzien van ruim voldoende parkeerplaatsen. Goed Wonen vervult met dit plan een maatschappelijke taak om dergelijke voorzieningen in de wijken te faciliteren.

Dit project is een prachtig voorbeeld waarmee we onze ervaring op het gebied van sanitair en installatiewerk in utiliteit en zorg kunnen laten zien. Oplevering: 4e kwartaal 2017.

Van Heugten GZC Gemert