Natuurlijk Deuteren Den Bosch

Aan de westzijde van de stad Den Bosch ligt Deuteren. De wijk, gelegen op een van de mooiste plekken van de stad, wordt geherstructureerd en gemoderniseerd. In nauwe samenwerking tussen Brabant- Wonen en Moeskops’ Bouwbedrijf wordt de wijk voorzien in een grote variatie van nieuwe woningen, verbetering van de woonkwaliteit en infrastructuur, een nieuw centraal plein en aantrekkelijke groenvoorzieningen.

Er worden 33 woningen gerealiseerd in Natuurlijk Deuteren. Het nieuwe aanbod bestaat uit stadswoningen en bungalows, twee-onder-een kap woningen en vrijstaand geschakelde woningen

Nieuwbouwwoningen op maat
Deze grote verscheidenheid aan woningtypes leidt tot een gevarieerd aanbod en biedt voor ieder wat wils. Dankzij de verschillende koper opties krijgt elke koper de  mogelijkheid zijn of haar woning aan te laten passen aan de persoonlijke smaak.

Via Moeskops Bouwbedrijf is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uitzoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Van Heugten Deuteren slider 1