Kloppend Hart Boekel

In Boekel komt de nieuwe woonwijk De Donk tot leven. Nu wordt ook het centrum van de wijk ingevuld. BLHuisvesting ontwikkelt: Kloppend Hart, met 2 vrijstaande woningen en 12 half-vrijstaande woningen.

De woningen zijn geïnspireerd op de karakteristieke en voorname architectuurstijl van de jaren dertig. De kavels zijn royaal, er is maximale vrijheid op het gebied van indelingsmogelijkheden en uitbreidingsvarianten. Naast de complete eengezinswoning is er ook keuze voor een levensloop bestendige woning, waarbij het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevind.

Ongekend energiezuinig
De woningen zijn ongekend duurzaam: hebben minimaal een energielabel van A+ en zijn in de basis opzet zelfs energie nota-neutraal. Ze hebben een Energieprestatie Coëfficiënt (EPC) van <0, wat betekent dat de woning bij gemiddeld gebruik op jaarbasis minstens evenveel energie oplevert als verbruikt. Nul op de meter dus, en ook nog eens zeer comfortabel.

Eigen keuze sanitair
De badkamer en toiletruimte worden uitgevoerd met de A-merken Villeroy&Boch. In de showroom van Van Heugten kunnen de toekomstige bewoners het sanitair bekijken wat door de projectontwikkelaar omschreven is. Ook is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen of ander sanitair uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. De badkamer en toilet kan dus naar eigen wens ingericht worden.

Van Heugten KH Boekel slider 1