Het Raadhuys Eersel

Aan de Markt in Eersel wordt het voormalige gemeentehuis getransformeerd tot luxe appartementenvilla. Het gebouw, een beschermd dorpsgezicht, dateert uit de jaren 50 en heeft een monumentale, karakteristieke uitstraling met hoge raampartijen, een schilddak en het bordes met het oude wapen van Eersel aan de voorzijde. De sierlijke klokkentoren met het carillon is letterlijk de highlight van het gebouw. Ook aan de binnenzijde is de grandeur van vroeger nog goed voelbaar in de hoge ramen, de hoge plafonds, het silhouet van de boogramen en de pilaren in de entreehal.

De 6 gelijkvloerse appartementen zijn variërend van circa 170 tot 230 m2 woonoppervlak. Het gaat om 2 appartementen op de begane grond, 2 op de eerste en 2 op de tweede verdieping.

Vrije keuze sanitair
Via BAN bouw is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.

Van Heugten Raadhuys Eersel slider 1