De Beekse Bron Beek

De Beekse Bron wordt de meest duurzame wijk van Limburg. De woningen hebben een energielabel dat oploopt van A+ tot maar liefst A+++: een volledig energie neutrale woning, dus geen last van oplopende energiekosten! Wonen in de Beekse Bron betekent ook dat bewoners helemaal zelf hun woning kunnen samenstellen. Zo zijn er op basis van vier types en drie architectuurstijlen Modern, Tussen en Klassiek, meer dan 400.000 verschillende ontwerpen voor één individuele woning denkbaar. Daarmee is de Beekse Bron een bron van duurzaamheid, keuzevrijheid, wooncomfort, innovatie en inspiratie!

Vrije keuze sanitair

Via BL Huisvesting en bouwbedrijf Van Stiphout worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om het sanitair uit te zoeken. Indien men niet naar de showroom komt, kan men voor standaard sanitair kiezen. In de showroom van Van Heugten krijgt de koper de mogelijkheid om voor de door de aannemer begrootte stelpost het sanitair uit te kiezen voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de afmontage. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er genoeg tijd ingepland kan worden.

Tegelkeuze

Het bouwbedrijf verzorgd zelf het tegelwerk en de standaard tegelkeuze. Van Heugten biedt de kopers de mogelijkheid om de tegels gelijktijdig uit te zoeken met het sanitair. Zo kan er optimaal gekeken worden naar kleurkeuzen en opstelling in combinatie met de materialen die uitgekozen zijn voor badkamer en/of toilet.

Van Heugten als uw partner in de bouw

Bouwen betekent veel plannen, organiseren en coördineren. Zeker als het gaat om projectbouw, waarbij een systematische bouw en goede voorbereiding van cruciaal belang zijn. Van Heugten werkt veelvuldig samen met projectontwikkelaars, architecten en aannemers in bouwteams. Daarbij komen onze specialistische kennis en ons vermogen om snel te schakelen goed van pas. U hebt één vast aanspreekpunt op kantoor en één vast aanspreekpunt op de bouw.

Van Heugten Beekse Bron