64 woningen Brandevoort | Herenveste en Herenbiezen

In Brandevoort Helmond komt uitbreiding met 64 nieuwbouwwoningen. Dat zijn 51 woningen voor het project Herenveste en 13 woningen voor Herenbiezen.

De woningen zijn zeer divers van uiterlijk en indeling. Er komen maar liefst 11 verschillende types, waaronder een notariswoning, een bastionwoning en een herenhuis met torentje. De 11 types woningen lopen uiteen qua stijl en maatvoering maar vormen samen een prachtig ensemble.

Bouwbedrijf Ten Brinke Zuid heeft Van Heugten Baddesign en Installatie aangewezen als installateur van dit nieuwbouwproject. Wij voorzien de woningen van de totale cv-installatie en sanitair.

Standaard worden de badkamer en het toilet uitgevoerd met Villeroy & Boch sanitair uit de serie O.Novo. Ook de wastafel (en het ligbad) is van deze lijn. De kranen zijn van het merk Grohe.

Kopers worden door ons uitgenodigd om op afspraak het standaard sanitair te komen bekijken en zijn daarbij vrij om het naar eigen wens in te vullen. Ook het wijzigen van de standaard indeling van het toilet en/of de badkamer behoort tot de mogelijkheden, dit kan direct worden besproken tijdens het showroombezoek.

Van Heugten Herenveste en Herenbiezen