28 woningen Son en Breugel | IJssellaan

Huybregts Relou ontwikkelt in Son en Breugel een bijzonder woongebied waar 28 woningen voor starters, gezinnen en senioren worden gerealiseerd. Het nieuwbouwproject bestaat uit rijwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en (semi)patiowoningen die naar wens van de toekomstige bewoners worden ontwikkeld.  In het 2e kwartaal van 2020 wordt er gestart met de bouw.

Het bouwplan wordt gerealiseerd in een setting van een parkachtig bos, waarbij de groene structuur leidend is ten opzichte van bebouwing en infrastructuur. Het landschap en wonen lopen naadloos in elkaar over. Bijzonder aan dit project is dat het energiezuinig (EPC=0) wordt uitgevoerd en dat het in samenspraak met de groep toekomstige bewoners tot stand is gekomen.

Door Huybregts Relou is Van Heugten Baddesign en Installatie de aangewezen installateur betreft de W Installatie en het sanitair voor het project IJssellaan. Onder andere zullen wij de kopers te woord staan over de indeling van de sanitaire ruimten en adviseren bij het samenstellen en uitkiezen van het sanitair.

Van Heugten IJssellaan Son en Breugel