19 appartementen Villa de Wit Helmond | Engelse landhuisstijl

Op een van de mooiste locaties van Helmond, De Groene Loper, verrijst Villa De Wit, ontworpen met een knipoog naar het verleden. Villa De Wit is vernoemd naar de gerenommeerde en bekende textielbaron Piet de Wit. In zijn tijd gaf De Wit opdracht voor het creëren van een geweldige plek, genaamd Peapark. De plek correspondeerde met een paleisachtige villa, gelegen aan de Aarle-Rixtelseweg en had meer dan 27 vertrekken met een grote diversiteit. Vandaag de dag is de rijke historie van dit landgoed nog zichtbaar met resten in de ‘Warande’.

Het toekomstige Villa de Wit is een hoogwaardig appartementengebouw, bestaande uit 19 woningen. De plattegronden variëren in grootte tussen 100 en 180 m2 en de 3 penthouses (181 m2 en groter). Villa de Wit zal in de voor Berlaer kenmerkende Engelse landhuisstijl ontworpen worden.

Via bouwbedrijf Stam en de Koning is Van Heugten Baddesign en Installatie aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair en tegels uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair en tegels. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers dit naar eigen wens uitzoeken voor zowel badkamer als toiletruimte. Ook wordt er gekeken naar de indeling en indien nodig gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel leidingwerk als montage.

Van Heugten Villa de Wit