13 woningen De Entree Veghel | De Entree Veghel

Een ruim huis met een grote tuin op een kavel van minimaal 500 m 2 . Een mooie laan in een prachtige, groene omgeving, niet ver van het levendige centrum van Veghel. Dat is De Entree, onderdeel van De Scheifelaar.

In dit gebied hebt u keuze uit 13 vrijstaande woningen die gebouwd worden in een laan. Het basisontwerp is reeds ontworpen en heeft een traditionele stijl. Door keuze in evt. uitbreidingsmogelijkheden heeft elke koper/bewoner een unieke nieuwe woning op een unieke plek.

Via Bouwbedrijf van de Ven is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uit te zoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.