11 woningen Begijnhof Rosmalen

Rondom een sfeervolle groene hoftuin, op loopafstand van het centrum van Rosmalen, ontstaat het Begijnhof: een luxueuze, kleinschalige en veilige woonomgeving met 11 rijk gedetailleerde woningen.

In Begijnhof Rosmalen maakt de koper zijn/haar woning op maat. Vanwege de forse afmetingen zijn er veel verschillende varianten mogelijk.

Ook de luxe badkamer wordt compleet opgeleverd met sanitair van Villeroy & Boch: het betreft een inloopdouche met draingoot, een wastafelmeubel met 2 lades en dubbele wasbak, een grote lichtspiegel en hangend toilet. Ook hier geldt dat de koper de badkamer met de adviseur van Van Heugten Baddesign nog verder kan aanpassen. De badkamer en toiletruimtes worden voorzien van tegelwerk.

Symphony Estates in samenwerking met bouwbedrijf Peter Peters heeft Van Heugten Baddesign en Installatie aangewezen als Loodgietersbedrijf voor de afwerking van de badkamer en toiletruimte; wij voorzien het sanitair en tegelwerk in verkoop en installatie.
Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair en tegels. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers dit naar eigen wens uitzoeken. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Kopers worden verzocht een afspraak te maken, zodat er een adviseur beschikbaar is en er genoeg tijd ingepland kan worden.

Van Heugten Begijnhof Rosmalen