Van Heugten Baddesign en Installatie

Het bedrijf dat is opgericht door grondlegger Mart van Heugten.

Met de naam ‘’Van Heugten” gaan we terug naar de tijd toen het allemaal begon. Een naam met een geschiedenis, emotie en een verhaal. Mijn verhaal, Jan-Hein van Heugten, dat ik graag met u wil delen.

In 1981 startte mijn vader zijn bedrijf ‘’Van Heugten’’. Later, in het jaar 2000 is de naam Eurobad gekozen. Destijds was er namelijk een naamgenoot in dezelfde regio én branche. Twee bedrijven met de naam Van Heugten bracht veel klanten in verwarring.

Nu, 18 jaar later, breng ik Eurobad terug naar haar vertrouwde basis. Dit heeft een aantal redenen.
De naam Eurobad dekt niet de volledige lading van al onze diensten. Klanten denken bij deze naam aan badkamers, wij doen echter veel meer dan enkel badkamers. Na de komst van de Euro kwam daar de associatie met geld bij. Maar om het volgende voorbeeld blijf ik glimlachen. Er was eens een gezin met twee enthousiaste kinderen. Ze stonden met hun zwemspullen in onze showroom, klaar voor een dagje waterpret.
Zij associeerden de naam Eurobad met een zwembad.

Zo ontstond de behoefte om het levenswerk van mijn vader terug te brengen naar haar roots. Met dit proces zijn we 2 jaar geleden gestart. Helaas kwam de uitwerking van deze wens stil te liggen toen mijn vader plots ziek werd. Na een ziekbed van 8 maanden is hij overleden. Een erg moeilijk en verdrietig moment in de geschiedenis van ‘’Van Heugten’’. Zonder mijn vader, maar met dezelfde drive en trots, heb ik in de zomer van 2017 het proces weer opgepakt. Een emotioneel maar zeker ook creatief en gaaf proces met een prachtig eindresultaat. Een nieuwe huisstijl met een uitstraling die bij ons past. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst!

Behalve deze nieuwe jas verandert er niets. Wij blijven uw gespecialiseerde partner in alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmingsystemen, ventilatiesystemen, aircosystemen, duurzame installaties, tegelwerk en uiteraard sanitair.

Wij bieden deze specialisatie aan in de volgende sectoren:

Daarnaast beleeft u bij ons ‘’Your Bathroom Experience’’. Een unieke showroom met 2200m2 aan inspiratie, trends en innovatie.

Dit alles kan ik niet alleen. Mijn verhaal sluit ik daarom af met ‘dankjewel’.
Een dankjewel voor alle klanten en partners die in ons vertrouwen en met ons samenwerken. En een dankjewel voor mijn betrokken team van ruim 90 medewerkers. Allemaal zijn ze servicegericht en klantvriendelijk. Ze maken deel uit van een hecht team, het kloppend hart van ‘Van Heugten’.

Met hartelijke groet,

Jan-Hein van Heugten