De badkamer van nu | designs, innovaties, kleur

Bezoekers van onze showroom vragen ons wel eens, ‘wat is de badkamer van nu?’ Uiteraard kunnen wij niet invullen wat u persoonlijk mooi vindt of wat qua smaak past in uw straatje. Wel kunnen wij u met behulp van onze unieke showroom laten zien wat op dit moment trends en innovaties zijn op het gebied van sanitair en installatietechniek.

U vindt bij ons badkamers in alle denkbare stijlen en prijsklassen. U ervaart de nieuwste en mooiste badkamers, toilet- en wellnessruimtes. Ook maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en duurzaamheid. Kwaliteit staat voorop. U vindt bij ons dan ook enkel en alleen A-merken. Van Duravit en Villeroy & Boch tot Gessi en Vola, en van Dornbracht en Keuco tot Porcelanosa en Grespania.

Innovaties
Binnen sanitair-land komen er continu nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wellnessbeleving en functionaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een douchewc waarvan modellen met brilverwarming, oriëntatielicht en andere verrijkende opties. Of wat denkt u van de Gessi sensorkranen, voor meer design, gemak en hygiëne. HansGrohe komt met de Rainfinity, een douchekop met microfijne waterstralen. Het water spat nauwelijks en de douche is uitzonderlijk stil. De nieuwigheden in design zijn o.a. de ultradunne wasbakken en wastafels die gemaakt kunnen worden. Bent u al bekend met de SunShower? Een geliefd product vanwege de kracht van zonlicht onder de douche, nu ook verkrijgbaar in matzwart.

Tegels
Liefhebbers van natuurlijke tegels kunnen tegenwoordig kiezen voor tegels die niet van echt hout of marmer te onderscheiden zijn. Patronen, kleuren en reliëfs worden tot in precisie nagebootst. Tegeltrends van nu zijn geïnspireerd uit vroegere tijden. Tegenwoordig met een meer verfijnde uitstraling. Bijvoorbeeld de metrotegels van toen, vindt u nu weer in de moderne badkamer.

Kleur
Kleur is bepalend als sfeermaker in uw badkamer. Op dit moment zijn de warmere kleuren, denk aan goud, koper en rosé, zeer geliefd. Ook zwart is een enorme trend. Dit laat men veelal terugkomen in de kranen, douchewand of -cabine en accessoires.

U bent van harte welkom!
Onze showroom is niet zo maar een showroom, maar een ervaring. Kom langs en beleef, voel en zie badkamers op hun best. Wij adviseren u graag verder over de badkamer van nu, voor u.

Klik op de foto om te vergroten.

Van Heugten Duravit