Porcelanosa

Met Porcelanosa tegels haalt u de beste kwaliteit in huis. U kunt kiezen voor de keramische tegels met een houtlook, natuursteen tot zelfs een metallic look. Bijzonder bij de tegels van Porcelanosa is de collectie met dunne wandtegels in groot formaat de show stelen. Uiteraard kunt u ook terugvallen op natuursteen, marmer, graniet, travertijn en leisteen.

De bijzondere kwaliteit van Porcelanosa tegels ligt aan het feit dat zij zich gespecialiseerd hebben in het fabriceren van porseleinen tegels die maar één maal gebakken worden, in veel maten en op allerlei manieren afgewerkt.

Steeds meer klanten kiezen voor keramisch parket. In deze keramische tegels van Porcelanosa heeft u een ruime keus. Het grote voordeel van dit soort vloertegels en wandtegels is dat de warme, knusse sfeer van hout gehandhaafd wordt. Het is krasvrij en slijtvast, verkleurt niet door de zon en vergt zeer weinig onderhoud. Bovendien zijn dit soort Porcelanosa tegels uitermate geschikt voor badkamers en keukens, omdat het ook vochtbestendig is.

Porcelanosa tegels zijn buitengewoon sterk. De vloer- en wandtegels bezwijken zelfs niet onder extreme omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Tegels van Porcelanosa zijn resistent tegen alles en presteren kwalitatief nog veel beter dan porseleinen keramiek. Ideaal voor binnen en buiten!