Pressalit

Pressalit ontwikkelt, produceert en verkoopt closetzittingen sinds 1954. Pressalit was de eerste fabrikant van closetzittingen, die naast aandacht voor kwaliteit ook design voorop stelde. Tot op de dag van vandaag zijn dit de twee elementen waarmee Pressalit zich onderscheidt van andere fabrikanten van closetzittingen.

10 jaar garantie
Alle closetzittingen, m.u.v. houten zittingen, worden gemaakt van door-en-door gekleurd Duroplast. Dit materiaal is krasvast, kleurecht en poriënvrij; bij uitstek geschikt voor toepassing in closetzittingen. Pressalit biedt 10 jaar kwaliteitsgarantie op haar producten. De zittingen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en kunnen vele jaren mee.

Design
Pressalit heeft ongeveer 100 verschillende modellen en tientallen kleuren. De zittingen passen op closets van nagenoeg alle bekende merken, zoals Sphinx, Keramag, Duravit en Villeroy & Boch. Pressalit is trendsetter in design en voortdurend op zoek naar interessante ideeën en schroomt niet te experimenteren met ontwerpen. Pressalit is door de jaren samenwerkingsverbanden aangegaan met bekende designers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.