Vola

Scandinavisch vakmanschap
De eerste Vola kranen werden ontworpen voor de Nationale Bank van Denemarken door Arne Jacobsen. Vola is een Deens familiebedrijf gesticht in 1873, beheerd door de familie Overgaard.

Alle componenten worden in Denemarken door Vola zelf gefabriceerd door een toegewijd en kwaliteitsbewust team van werknemers dat trots is alleen de beste kwaliteit te bieden. Kwaliteit deel van de bedrijfscultuur. Alleen perfectie is goed genoeg. Het neemt jaren training en ervaring in beslag in staat te zijn een uitloop te buigen op de Vola manier, de perfecte soldering te maken en het beste oppervlak te creëren. Vola is Scandinavisch vakmanschap ondersteund door de modernste technologie.

Vola staat vooral bekend om haar RVS kranen, maar het volledige Vola productassortiment is beschikbaar in gepolijst of geborsteld chroom, messing of een keuze van 14 kleuren. De kleuroppervlakte van de Vola sanitair producten is een legering van epoxy-polyester die op hoge temperaturen wordt gemaakt. Het gepolijste chroom effect van Vola sanitair wordt bereikt door een speciale nabehandeling met hoge kwaliteit chroom.

Neem contact met ons op voor meer informatie.