LoooX

LoooX wil korte metten maken met het vaak saaie imago van onze badkamer. Het kan mooier, frisser en beter: LoooX Better!

Zo zijn de Boxen van LoooX terug te vinden in de moderne badkamer. Fraaie inbouwnissen die eenvoudig zijn te monteren en waarmee je relatief simpel een badkamer opfrist. De bijkleurende Shelfs van LoooX, geven nog meer dimensie in de badkamer. Met de nieuwste LoooX Corner wordt het maken van extra afzetruimte in de badkamer, helemaal kinderspel.

Wanneer je de eerste treden zet in jouw badkamer, zal je kennis maken met de LoooX Mirror. Fraaie elegante designspiegels die je iedere ochtend welkom heet. Legio mogelijkheden biedt LoooX inmiddels en zelfs betaalbaar maatwerk zit in het programma. LoooX Good!

Een piramide van toiletrollen op de rand van het toilet is nu voorgoed verleden tijd. Met de LoooX Closed inbouw toiletrol- en reserverolhouders worden deze netjes en bijna onzichtbaar weggewerkt in de muur. Een elegante oplossing die in de showroom van Eurobad te bewonderen is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.