Magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een magazijnheld. Iemand die al onze materialen uit zijn hoofd kent.
Heb je een vooruitziende blik en ervaring in de installatietechniek? Dan ben jij onze nieuwe magazijnmedewerker.

Jij bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en de staat van het gereedschap.

Je bent bezig met zowel de in- als uitvoer van goederen en meestal ook voor het laden en lossen van deze goederen. Jij bent de man die alles vinden kan. Je weet wat er nodig is voor het klaren van de klus. Zo draag je dus concreet een steentje bij aan alle projecten. Jij bent het hart van de organisatie en zorgt dat alles naadloos verloopt en het magazijn netjes op orde is. Veiligheid en zorgvuldigheid zijn van groot belang.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in de installatietechniek, product- en gereedschapkennis is namelijk een must. Je bent proactief en denkt vooruit, hiermee weet jij de werkvoorbereiding, projectleiders en monteurs te ondersteunen en ontzorgen. Jij bent gewoon de specialist op het gebied van materialen en gereedschappen!

Samengevat zoeken we een ‘hij weet hier alles te vinden’ collega.
Een medewerker die opstaat voor dag en douw, speciaal voor zijn collega’s op de bouw.
Daarvoor krijg je van ons, behalve een goed salaris, een plek binnen een leuk team. Een team waarin mensen elkaar echt kennen in een bedrijf waarbinnen een gemoedelijke sfeer heerst. Dit beleef je vanzelf tijdens één van de vele borrels en feestjes. Want daar houden wij van!

Kom jij ons team versterken?
Stuur dan je curriculum vitae (met foto) naar info@van-heugten.nl t.a.v. Jan-Hein van Heugten. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Natuurlijk behandelen wij alle sollicitaties vertrouwelijk.