Plan Boschkens, 6 waterrandvilla’s – Surfplas Goirle

Surfplas Goirle bestaat uit verschillende deelgebieden met in totaal 190 nieuwbouwwoningen. Het is een uniek nieuwbouwplan midden in de natuur.
Aan de Oeverzwaluw staan straks zes villa’s van twee woonlagen met fantastisch uitzicht op het water. Het zijn twee verschillende woningtypes: vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen.

Van Heugten is door Bots Bouwgroep de aangewezen installateur binnen dit project. Wij voorzien de W-installatie, betreffende al het loodgieterswerk, C.V. installatie en M.V. installatie.

Elke woning wordt uitgerust met standaard sanitair. Kopers kunnen bij ons in de showroom het standaard sanitair komen bekijken. Elke koper is vrij om het sanitair naar eigen wens te laten invullen, dus ook met ander sanitair in te vullen. Hierbij worden het standaard sanitair met het nieuw uitgezochte sanitair verrekend. Ook het wijzigen van de standaard indeling van het toilet en/of de badkamer behoort tot mogelijkheden, dit kan direct worden besproken tijdens het showroombezoek.

Van Heugten Plan Boschkens slider 1