In Aalst gemeente Waalre worden op het voormalige Brabantiaterrein nieuwe woningen gerealiseerd. Er zijn al 13 woningen in een CPO project gerealiseerd, momenteel worden er nog 21 woningen gebouwd.

Wonen in Nieuw Brabantia betekend wonen in een nieuwe woning met de diversiteit van een dorp en bovendien lage energielasten. De 21 woningen zijn er in verschillende soorten, met diverse kavelgroottes en hebben veel mogelijkheden voor uitbreidingen. De woningen krijgen een klassieke architectonische uitstraling met aandacht voor details en een verscheidenheid in gevel indelingen en woningtypen. De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC 0,4) met een hoogwaardige installatie voor verwarming en ventilatie.

Via Moeskops Bouwbedrijf is Van Heugten aangewezen als loodgieter/installatiebedrijf en worden de kopers naar Van Heugten doorverwezen om daar hun sanitair uit te zoeken. Er is een stelpost voor de aankoop en montage van sanitair. In de showroom van Van Heugten kunnen kopers sanitair naar eigen wens uitzoeken voor de badkamer en de toiletruimte. Tevens wordt er gekeken naar de opstelling en indien nodig wordt deze gewijzigd. Van Heugten verzorgt tevens het leidingwerk in de bouw, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel het leidingwerk als de montage.