ISH 2019 | Noviteiten per merk

De ISH in Frankfurt, met veel enthousiasme, nieuwe ideeën en innovaties komen we weer terug naar Nederland. We zetten de highlights van verschillende merken voor u op een rijtje.
Klik op de foto om te vergroten.

HansGrohe
Croma E
– veilig douchen wordt kinderspel met de nieuwe hansgrohe serie Croma E. Met de nieuwe koeltechnologie in de douchethermostaat Ecostat E lopen nieuwsgierige kinderen geen gevaar in uw badkamer.
FinishPlus – met de metallic tinten en matte kleuren van Hansgrohe geeft u de wastafel, het bad of de douche een persoonlijke uitstraling.
Rainfinity – bent u op zoek naar een hypermoderne douche die dagelijks voor een verkwikkende douche-ervaring zorgt? Ontdek dan Rainfinity, de nieuwe serie douches van HansGrohe voor echte wellness- en designliefhebbers. Dankzij de speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring!

Dornbracht
Meta – door zijn minimalistische vormgeving garandeert META een tijdloos doorlopende stijl. De serie is verkrijgbaar met drie verschillende bedieningsconcepten: META, META SLIM en META PURE.

Gessi
Hi-Fi – ‘The Sound of Wellness’. De nieuwe lijn Hi-Fi van Gessi kan worden gecombineerd met alle verschillende stijlen van de moderne badkamer; het belichaamt een futuristisch ontwerp dat herinnert aan de stijl van de jaren 90: vierkante vormen en sterke details versterkt door een exclusieve, innovatieve technologie.
Anello – Gessi noemt het ook wel ‘de charme van een juweel in het interieur van de badkamer’. Elegant maar modern, de Anello serie onderscheidt zich door een ongebruikelijk kenmerk: de handgreep van het mengpaneel is in ronde vorm, met een ring, groot en ergonomisch, vermengd in het lichaam van de kraan. Gemaakt in messing, is de Anello serie verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, patronen en kleuren. Denk aan zwart, chroom, koper, brushed, mat etc.
Sensor taps – Gessi komt in verschillende kraanseries nu met een sensor variant. Dit o.a. bij de lijnen van Inciso, Rilievo en Gessi 316.

Duravit
Viu/XViu
– met de Viu-keramiekserie, het meubelprogramma XViu en de bijbehorende ligbaden, presenteert Duravit een complete badkamerserie, die staat voor een toekomstgericht ontwerp. De industriële elegantie komt voort uit de combinatie van zachte, organische vormen met precieze geometrie. Spannende contrasten komen voort uit oppervlaktecombinaties van het allerbeste keramiek, glas en metaal, met matte lakken of edele houtsoorten.
Happy D.2 Plus – Duravit presenteert een nieuwe douche/wc-generatie in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche-/wc-comfort.
D.1 – nieuwe kranenserie D.1 van Duravit kent een iconisch en hightech design.
Tempano – Duravit presenteert de nieuwe douchebakkenserie Tempano — naadloos, comfortabel en in een puristisch design, perfect afgestemd op het hedendaagse badkamerontwerp.
Bekijk hier alle nieuwigheden van Duravit.

JEE-O
Slimline
– JEE-O laat tijdens de ISH de uitbreiding van de slimline serie zien. De serie is nu compleet met een ruime keuze uit verschillende accessoires om een compleet uniek badkamer concept te creëren.
Cone serie – de nieuwe serie is goed ontvangen tijdens de ISH beurs in Frankfurt. De serie is de perfecte balans tussen speels en stoer. Van een afstand lijkt het ontwerp eenvoudig maar wie verder kijkt, ziet de bijzondere details en verfijnde afwerking. Bekijk de video van ISH JEE-O.

Grohe
Met een recordaantal van 500 nieuwe producten verraste Grohe zijn klanten met oplossingen die actief de toekomst van water vormgeven. Tijdens de ISH presenteerde Grohe de Icon 3D, de eerste 3D-geprinte kraan met Grohe’s eigen metalen granulaat. Bekijk de video.

Van Heugten ISH 2019